Home Véleménycikk CM PUNK VÉLEMÉNYCIKK
CM PUNK VÉLEMÉNYCIKK
0

CM PUNK VÉLEMÉNYCIKK

0

Vélemény: Ez azoknak szól, akik sírnak amiatt, hogy az AEW volt WWE tehetségeket vesz át.

Steve Austin, The Undertaker, Diesel, Razor Ramon, ezek a srácok mind a WCW volt középkategóriás „bukottjai” voltak, mielőtt történelmet írtak volna. Egy másik cégtől jönni nem rossz dolog.

Punk saját szavai: az összes fiatal tehetségért jött. Azért jött, hogy segítsen másokat feljebb juttatni és élvezhető meccseket vívni. El kell ismerni, hogy az AEW több magas színvonalú, jól megvívott meccset hoz le, mint a WWE összességében. Persze, Punknak valószínűleg biztosan lesz egy világbajnoki címe, de az összes fiatal srác, akikkel birkózik, profitálni fog abból, hogy ott van. Nem a Jungle Boy helyét veszi el, hanem segít felemelni őt egy új szintre.

Mivel alapvetően minden szervezettel dolgozik az AEW, kivéve a WWE-t és a ROH-t, a Dream meccsek száma végtelen. Omega. Danielson. King Switch. Mox. A dolgok elképesztően jól alakulhatnak.

Punk visszatérése jó dolog. 2005-ben Punk azt mondja, hogy elhagyta a pankrációt, utalva arra, hogy a WWE nem pankráció szervezet, hanem sportszórakoztatás. Azt mondja, hogy visszatért a pankrációhoz. Újra megtalálta a szenvedélyét. Ez egy fordulópont. Az AEW átveheti a vezetést.

(forrás: Mikey Bookout)