Home Hírek Tony Khan a WWE kirúgási hullámáról
Tony Khan a WWE kirúgási hullámáról
0

Tony Khan a WWE kirúgási hullámáról

0

Tony Khan, az AEW elnöke nemrégiben megvitatta a WWE elbocsátási hullámait a Le Batard and Friends podcastnak. Számos korábbi WWE szupersztár, akiket szabadon engedtek csatlakozik az All Elite-hez.

Tony Khan elmondja, hogy a társaság az elmúlt évben hozott döntéseit miért hozta annak ellenére, hogy 2020 volt a legjövedelmezőbb évük.

„Nos, igazán nagy rosterük volt, és úgy döntöttek, hogy megpróbálják maximalizálni haszonkulcsukat azáltal, hogy csökkentsék a tehetségek miatt keletkező költségeket. Nagyon sok igazán jó embert küldtek el, és úgy döntöttek, hogy nem értékelik őket. Nem tudom megmondani, hogy milyen számot próbálnak elérni, de határozottan megpróbálnak egy számot elérni. Azt hiszem, hogy ez az egész a jövedelmezőségről szól, és a döntéseket amiket hoznak, biztos vagyok benne, hogy nem feltétlenül akarják meghozni.”

TONY KHAN

A beszélgetés végén megjegyezte Tony, hogy ő támogatja a birkózás világát, és igyekszik együttműködni a tehetséges emberekkel, neki nem számít, hogy honnan jött az illető.

tags: