Home Hírek Összefoglaló a Tony Khannal készített WOR Interjúból
Összefoglaló a Tony Khannal készített WOR Interjúból
0

Összefoglaló a Tony Khannal készített WOR Interjúból

0

– Tony Khan Darby Allint választotta Punk első ellenfelének:
„Punk egyetértett.”

– TK ötlete volt a Tag csapatbajnokság ketreces meccse.
„Nincs külső interferencia.”

– Tony Khan Jon Moxleyról:
„Egy világjárvány világbajnoka, aki elképesztő magasságokba emelkedett. Hiszek benne, mint top sztárban. A világot jelentette számomra, hogy bízik az AEW-ben, hatalmas része a jövőbeli terveinknek.”

– Tony Khan a WWE új tehetségkutató irányelveiről:
„Vannak olyan emberek, akik nagyszerűen néznek ki, de soha nem lesznek jók ebben. Kiválaszthatsz 100-at, de lehet, hogy 0 olyan embert találsz, akik nagyszerűek abban, amit a pankrátorok valójában csinálnak. Ha nincs birkózó háttered, akkor nehezebb lesz…
Nem tudom elhitetni velük, amit én hiszek, de soha nem fogom elhitetni velük, amit ők hisznek.”

Tony Khan Dan Lambertről (UFC):
„Dan egy nagyon jó barát. Nagyszerű ember. Nagyszerű promóciói vannak, az AEW-ben mindenki szereti őt. Nagy rajongó és nagyon tisztelettudó.”

-Tony Khan egy brit turnén:
„Szeretnék Angliába menni. Nagyon szeretnék odamenni. El akarom vinni az AEW-t a Craven Cottage-be. A lehető legjobb otthon az AEW számára az Egyesült Királyságban.”

-Tony Khan az AEW Kaliforniába való elviteléről:
„Valószínű, hogy ha a dolgok sínen maradnak a DON jövőre Vegasba lesz és elhozzuk az AEW-t Kaliforniába is.”

-Tony Khan Britt Bakerről, Darby Allinról és arról, hogy a vesztes meccseknek nem kell megölniük a lendületet, miközben sztárokat hoznak létre:
„Hosszú ideig minden nagy meccset elveszítettek és nagyobbak lettek utána. Megvédtem őket a tévében. Úgy mutattam be őket, mintha sztárok lennének. Szétdolgozták a seggüket…
A jövőben Dante lesz a példa erre… Fenix teljesítménye felemelte őt a rajongók körében.”

-Tony Khan szerint, bár az AEW-ben nem minden karakter egyértelműen face vagy heel… Malakai Black heel, de azt akarja, hogy a rajongók úgy reagáljanak, ahogyan nekik tetszik:
„Azt akarom, hogy az emberek organikusan reagáljanak. Malakai fenyegetésként van pozícionálva mindenkire.”

-Tony Khan Jim Ross AEW-es jövőjéről:
Nem vagyok biztos a jövőjét illetően. Ez rajta múlik. Szeretem, hogy Jim itt van. Szeretném, ha továbbra is mérkőzéseket közvetítene és műsorokat csinálna. Ő egy nagyszerű legenda számunkra. Rengeteg értéket ad az AEW-hez. Örülök annak, hogy az AEW örömet okoz neki. Jim boldog itt nagyon.”

-Tony Khan Giannis Antetokounmporól:
„100%-ban Mark Henry érdeme, ő állt vele kapcsolatban. A Dynamite végén érkezett. Megkértem őt (Giannist), hogy maradjon és nézze meg a legjobb meccsünket a RAMPAGE felvétele alatt, ő igent mondott.”

-Tony Khan arról, hogy hangüzenetet kapott Dana Whitetól, hogy nem ő lett az év promótere:
Dana White azt mondja Tonynak: ‘Te voltál (Tony). Hát ha már kurvára nem én nyertem, akkor legalább a kibaszott Tony lett volna” Ezt írd fel a sírkövemre.”

tags: