Home Hírek Átalakul a DARK!
Átalakul a DARK!
0

Átalakul a DARK!

0

Az AEW Dark a WCW Worldwide útjára készül lépni, legalábbis Tony Khan szerint.
Tony Khan egy médiabeszélgetés során elárulta, hogy az AEW Dark hamarosan megkezdi a felvételeket az orlandói Universal Studio egyik létesítményében. Ráadásul az alacsonyabb szintű adás a park vendégei számára is nyitott lesz – ez hasonló a TNA régi Impact formátumához (korábban a TNA is ugyanitt készítette a heti adásokat), Khan azonban inkább a WCW Worldwide-hoz hasonlítaná a Disneyben.
Az AEW elnöke mindenkinek elmondta, hogy a Dark a WCW által a 90-es évek elején-közepén mutatott példát fogja követni. Alapvetően a show egy olyan hely lesz, „ahol sok fiatal tehetséget fejlesztenek”.

Az AEW fel fogja építeni a Rampage-re, Dynamite-ra és (végül) a pay-per-view szintjére a fiatal birkózókat.
Tony elég határozottan azt mondta: „Vissza akarom hozni a Worldwide szellemiségét, amely nagyon kedves helyet foglal el a szívemben”. Tony ritkán zárkózik el az iparág történelméről szóló mélyreható fecsegéstől, és bevallotta, hogy fiatalabb korában nagy rajongója volt a Worldwide koncepciónak.
Khan nem zárta ki a gondolatot, hogy a Darkon topsztárok is feltűnhetnek, de erősen utalt arra, hogy a rajongók az AEW jövőjét az Universal-ban láthatják majd.

tags: