Home ALLELITHU ALLELITEHU – Adam Cole ismerteti Vince McMahonnal való találkozása részleteit, CM Punk egy WCW legendával akar szembenézni és még sok más…
ALLELITEHU – Adam Cole ismerteti Vince McMahonnal való találkozása részleteit, CM Punk egy WCW legendával akar szembenézni és még sok más…
0

ALLELITEHU – Adam Cole ismerteti Vince McMahonnal való találkozása részleteit, CM Punk egy WCW legendával akar szembenézni és még sok más…

0

Üdvözöljük az ALLELITEHU izgalmas kiadásában, ahol az All Elite Wrestlinggel kapcsolatos legnagyobb híreket közöljük egy kosárban. Ez egy időről időre jelentkező hírcsomag lesz, amely összeszedi a legfontosabb híreket, hogy ne kelljen kutatnod utána. Az öltözőben hatalmas erősítés történt több korábbi WWE szupersztárral.

Ha már itt tartunk, mai cikkünket Adam Cole-al kezdjük, aki az All Out-on debütált. Nemrég történt egy érdekes beszélgetést, ami Vince McMahonnal történt, mielőtt elhagyta volna a céget.

  • CM Punk a WCW ikonjával, Stinggel akarja megosztani a ringet.
  • Bryan Danielson nyilatkozott arról, hogy az AEW-ben még mindig tud-e „igen” skandálásokat csinálni vagy sem.
  • Egy ECW legenda beszélt arról, hogy a WWE miért nem veszi komoly versenytársként az AEW-t.
  • Chris Jericho végre elmondta véleményét az MJF-fel való hosszú ideje tartó rivalizálásáról.

Minden további késlekedés nélkül kezdjük a hírek részletes kifejtését:

Az AEW legújabb szerzeménye, Adam Cole megerősítette, hogy találkozott Vince McMahonnal, mielőtt elhagyta volna a WWE-t.

Az AEW friss szerzeménye, Adam Cole megerősítette a pletykákat, miszerint a múlt hónapban a SmackDown forgatása közben találkozott a WWE elnökével, Vince McMahonnal.

Az All Out pay-per-view-t követően Adam Cole megjelent a sajtótájékoztatón, hogy számos témát megvitasson. A sajtótájékoztató során a korábbi NXT bajnok elárulta, hogy fantasztikusan beszélgetés történt McMahon úrral, ráadásul azt is elmondta, hogy a WWE főnöke egy félelmetes ember. Cole továbbá elmondta, hogy nem volt vele rossz tapasztalata:

„A beszélgetés (Vince McMahonnal) remekül sikerült. Nagyon-nagyon jót beszélgettünk rengeteg dologról. Egyáltalán nem volt rossz tapasztalatom vele kapcsolatban. Ő egy félelmetes ember, aki határozottan tiszteletet parancsol sok szempontból is, de maga az élmény teljesen rendben volt”

– mondta Adam Cole.

A The Undisputed Era egykori vezetője kijelentette, hogy a WWE elhagyása meglehetősen könnyű döntés volt, tekintve, hogy azokkal az emberekkel akart dolgozni, akiket a legjobban szeretett, különösen Dr. Britt Bakerrel és régi cimboráival a Bullet Clubban.

Adam Cole megjelent a NOW Arénában, miután Kenny Omega egy hátborzongató mérkőzésen legyőzte Christian Cage-et. A The Elite-zel való pörgős összecsapása azt sugallta, hogy ütéseket fog váltani velük. De végül Kenny Omega és frakciója mellé állt, hogy megkezdjék uralmukat az AEW-ben.

Az AEW sztárja, CM Punk a WCW ikonjával akarja megosztani a ringet

Az AEW sztárja, CM Punk úgy véli, hogy van rá esély, hogy a jövőben Stinggel fog dolgozni.

A sajtótájékoztató során folytatott „kérdez-felelek” során CM Punk kifejtette, hogy soha nem tudta elképzelni, hogy Sting-el dolgozzon a ringben, amíg nem került az AEW-hez. A szupersztár hozzátette, hogy mindkét férfi különböző korszakokban és különböző promóciókban volt sikeres, ezért nem is merült fel soha az a lehetőség, hogy összecsapjon vele. Azonban kijelentette, hogy egy mérkőzés a WCW ikonjával most már szerepel a bakancslistáján:

„Anélkül, hogy lenne bakancslistám, nehéz lenne felírnom dolgokat a bakancslistára, mert annyi klassz dolgot csináltam már. Ez az egyik közülük. Ez egy bakancslistás dolog. Ez egy olyan tétel, amiről sosem gondoltam volna, hogy kimondom, tudod, mert ez fel sem merült, sosem voltunk egyszerre egy társaságban. Két különböző pankrátor generáció vagyunk, és soha nem gondoltad volna, hogy ez lehetséges, és most még is itt van a lehetőség. Valahogy így érzek az AEW egészével kapcsolatban, tudod, én, Darby és Sting egy ringben vagyunk. Ez törvényszerűen három különböző generáció, tudod, és a tudása, amit ő (Sting) hoz, igen, ez most már egy bakancslistás dolog. Azt hiszem, hogy a későbbiekben valószínűleg össze fogunk csapni, tudod, hogy értem, úgy érzem, hogy van benne valami.”

– mondta CM Punk.

CM Punk az AEW All Out-on tért vissza a bizniszbe, amikor 2014 óta első mérkőzésén Darby Allin ellen lépett szorítóba. Bár Punk kissé rozsdásnak tűnt a ringben, a mérkőzés előrehaladtával lassan kezdett visszarázódni a meccs sűrűjébe.

Végül a jellegzetes GTS-ét bemutatva megszerezte a győzelmet a korábbi TNT-bajnok ellen. A mérkőzés után Sting kijött, hogy kezet rázzon CM Punkkal, aki ezután kezet fogott Darbyval is.

Bryan Danielson elárulta, hogy az AEW-ben is használhatják-e a „yes” skandálásokat

Bryan Danielson nem gondolja, hogy az AEW-ben használni fogja az ikonikus ‘yes’ skandálásokat.

Az egykori WWE szupersztár Tony Khan mellett ült az AEW All Out pay-per-view-t követő sajtótájékoztatón. Bryan kijelentette, hogy ezeknek a skandálásoknak a jogai Vince McMahon promóciójához tartozhatnak.

A Team Hell No egykori tagja hozzátette, hogy még mindig tiszteli azt, akinek dolgozott, és nem fog semmi olyat tenni, ami ellentmondana az etikájának:

„Nem is tudom. Azt hiszem, meg kell beszélnünk, hogy megtehetem-e vagy sem. Szóval, nem tudom, hogy lehetséges-e. Ez az egyik dolog, amit igyekszem tiszteletben tartani, mert ahogy mondtam, nagyra értékelem azokat az embereket, akiknek korábban dolgoztam, és tiszteletben tartom a szellemi tulajdonukat, meg ilyesmi. Szóval, próbálok biztosra menni, hogy nem mondok ellent ennek. Az, hogy a rajongók ezt teszik, nagyszerű, de nem vagyok biztos benne, hogy én ezt teszem.”

– mondta Bryan Danielson.

Annak ellenére, hogy Bryan Danielson esetleg kizárta annak lehetőségét, hogy „yes” skandálásokat hozzon, az AEW elnöke, Tony Khan kijelentette, hogy ezek a skandálások nem biztos, hogy az ő szellemi tulajdonuk:

„Nem mintha azt mondanánk, hogy ez feltétlenül az ő szellemi tulajdonuk. De ha mégis az lenne akkor nyilván ezt tiszteletben tartjuk.”

– mondta Tony Khan.


Bryan Danielson lélegzetelállító debütálása az All Out-on minden rajongóját arra késztette, hogy felpattanjon a helyéről és a teljes aréna kitört a „yes” skandálással, ami önmagában is nosztalgikus volt mindenki számára, aki ezen az estén nézte.

Bully Ray elmagyarázza, hogy a WWE miért nem tekinti az AEW-t konkurenciának

Bully Ray nemrég kijelentette, hogy a WWE nem vesz figyelembe semmilyen pankrációs promóciót, beleértve az AEW-t is, amíg az nem érinti a terméküket.

A Busted Open Radio legutóbbi epizódjában Bully Ray kifejtette, hogy a WWE talán a saját üzletükre koncentrál, mivel egyetlen pankrációs promóció sem befolyásolja a termékeladásaikat, a nézettségüket, vagy azt, hogy hétfő vagy péntek este versenyeznek:

„Nem hiszem, hogy a WWE bárkit is konkurenciának tekintene, amíg valaki nem jelenik meg hétfő este vagy péntek este, vagy nem befolyásolja az árueladásaikat, vagy nem befolyásolja a globális penetrációjukat, tudod, mint egy szórakoztatóipari konglomerátum, amely az egész világot játéktérként használja. Szerintem a WWE manapság a saját dolgát fogja csinálni, és hagyják, hogy az AEW is a saját dolgát csinálja.”

– mondta Bully Ray.

Bully Ray egy másik példát is említett, mondván, hogy a WWE nem engedett volna el olyan sztárokat, mint CM Punk, Bryan Danielson, Mark Henry vagy Christian Cage, ha az AEW-t komoly konkurenciának tekintették volna:

„Gondolod, hogy ez megtörténne, ha Vince McMahon tényleg konkurenciának tartaná az AEW-t? Ha Nick Khan tényleg úgy gondolta volna, hogy az AEW konkurencia? Nem azt mondom, hogy egyetértek. Azt mondom, hogy próbálom mindenkinek a fejébe verni. Ha azt gondolnák, hogy ez komoly verseny, akkor elengednék Punkot, Bryant, Cole-t, Mark Henryt, The Big Show-t vagy Christiant [elmenni]? Hagynák elmenni ezeket a tehetségeket, hogy azonnal elkapkodják őket és visszategyék őket a TV-be. Egyszerűen nem hiszem.”

– mondta Bully Ray.


Annak ellenére, hogy a WWE nem tartja kemény ellenfélnek az AEW-t, Brock Lesnar és Becky Lynch visszatérése CM Punk érkezésével egy időben mást sugallhat, nem beszélve Undertaker lehetséges pénteki „aktiválásával”.

AEW sztár Chris Jericho kommentálja az MJF-fel való rivalizálását

Az AEW sztárja és a The Inner Circle vezetője, Chris Jericho kijelentette, hogy az MJF-fel folytatott viszálya volt profi pankrátor karrierje eddigi legjobbja.

A Mr. Friedman elleni All Out-on aratott győzelmét követően Jericho a Twitteren írta le a fő riválisával folytatott történetét. A Demo-isten kifejtette, hogy a viszály méltó véget ért azzal, hogy a jófiú kiütötte a rosszfiút. Hozzátette, hogy a The Inner Circle és a Pinnacle közötti egész angle a barátság, az árulás, a vér és még sok más közös bemutatója volt:

„Jericho vs. MJF volt karrierem leghosszabb története… és az egyik legjobb. A felvezetés 2020 szeptemberében kezdődött, és tegnap este ért véget minden idők egyik legnagyobb [pay-per-view] eseményén, ahol a jófiú megdöntötte a rosszfiút. A #InnerCircle és a #ThePinnacle közötti szög tele volt fordulatokkal, komédiával, tragédiával, barátsággal, árulással, vérrel, pezsgéssel és valódi ellenségeskedéssel. De összességében úgy érzem, hogy ez egy zseniális, szakszerűen elmesélt történet volt, amely az elmúlt 20 év egyik legjobbja volt a szakmában. Remélem, mindannyian élveztétek ezt a profi pankrációs főművet, mint ahogy mi is élveztük az elmesélését!!! Tovább a következő kihíváshoz….

tette közzé Jericho az Instagramon.

Az AEW sztárja, Chris Jericho mostantól a következő kihívójára helyezi át a hangsúlyt. Azt nem tudni, hogy a Le Champion mikor fog legközelebb a Dynamite-on szerepelni, tekintettel arra, hogy lehet, hogy turnéra megy a zenekarával, a Fozzy-val.