Home Hírek Tony Khan arról, hogy Darby Allin „hatalmas” sztár lesz az AEW-ben
Tony Khan arról, hogy Darby Allin „hatalmas” sztár lesz az AEW-ben
0

Tony Khan arról, hogy Darby Allin „hatalmas” sztár lesz az AEW-ben

0

Tony Khan, az AEW tulajdonosa és elnöke nemrégiben az AEW Unrestricted podcastben jelent meg. A Fulham FC igazgatója az interjú során több témát is megvitatott, többek között az AEW sztárjának, Darby Allinnak a villámgyors felemelkedését.

„Darby Allin hatalmas szerepet játszott, bejött és volt néhány igazán fontos mérkőzése, és a TNT címre hajtott” – kezdte Tony Khan, aki az AEW kezdeti sikereiről beszélt. „És bár nem nyerte meg ott, azon a versenyen, de továbbment, és nagyszerű 2020-as évet élt meg, és a tavalyi Full Gear pay-per-view igazán nagy sikerrel zárult számára, megnyerte a TNT-címet.

„Aztán az egyik legnagyobb húzónévvé, az egyik legnagyobb sztárrá vált, és tényleg hatalmas rajongótábort épített ki magának, ahol egy igazi nagy sztár lett a szakmában” – tette hozzá Tony Khan. „Miután Darby megnyerte a címet, kilenc sikeres címvédést hajtott végre, ami a legtöbb a TNT bajnokok közül.

„Volt néhány nagyszerű mérkőzése, és hatalmas nézettséget hozott nekünk. És rengeteg új rajongót és fiatal rajongót hozott magával. Ezért vannak a legfiatalabb rajongóink a pankrációban, és őszintén szólva a legfiatalabb rajongóink a sportban. A múlt héten több száz sportműsor közül az első és a második számú, legalacsonyabb átlagéletkorú, legfiatalabb szurkolói bázis az összes sportágban, a Dynamite és a Rampage.

Tony Khan Darby Allinről
„Nagyszerű fiatal szurkolói bázisunk van, és ezt nagyra értékeljük. Minden korosztályból vannak rajongóink, de nagyon izgalmas, hogy új embereket hozunk a birkózásba, és Darby ennek nagy része. Ezt senki sem tagadhatja. Hatalmas sztár lett, és bárhová megyünk, mindenhol látod, a gyerekek arcát kifestik, félig ki vannak festve Darby miatt. Szóval felépítette magát” – zárta Tony Khan.

Az AEW Unrestricted posdcast itt nézhető vissza:

tags: