Home ALLELITHU ALLELITEHU – A topsztár felesége szerint az AEW „visszaélt” vele, Daniel Bryan kapcsolata Vince McMahonnal, Első hair vs. hair meccs?
ALLELITEHU – A topsztár felesége szerint az AEW „visszaélt” vele, Daniel Bryan kapcsolata Vince McMahonnal, Első hair vs. hair meccs?
0

ALLELITEHU – A topsztár felesége szerint az AEW „visszaélt” vele, Daniel Bryan kapcsolata Vince McMahonnal, Első hair vs. hair meccs?

0

Üdvözlünk az ALLELITEHU hírcsomag második „epizódjában”, ahol áttekintjük az All Elite Wrestling világának legfrissebb híreit, pletykáit.

Ma egy elég nagyszabású hírcsomaggal készülünk, amelyben az AEW egyik sztárfelesége a promóció ellen „lövöldözik”, valamint Bryan Danielson WWE-ből való távozásáról és Vince McMahonhoz fűződő kapcsolatáról is szó esik. Emellett megnézzük a cég történetének első „haj vs. haj” mérkőzésének lehetséges terveit, és még sok minden mást is.


Bryan Danielson kapcsolata Vince McMahonnal

Vince McMahon and Bryan Danielson
Vince McMahon és Bryan Danielson

A Wrestling Observer Radio legújabb kiadásán Dave Meltzer firtatta az AEW legújabb aláírásásának, Bryan Danielson kapcsolatát a WWE vezérigazgatójával, Vince McMahonnal. Meltzer elmondta, hogy Danielson „nagy Vince McMahon rajongó”, és hozzátette, hogy a volt világbajnok számára nem volt könnyű döntés az All Elite Wrestlinghez való távozás.

„Végül is biztos vagyok benne, hogy valószínűleg nagyon jól kijött Tony Khannal, de ő nagy Vince McMahon-rajongó, jobban, mint azt az emberek gondolják. Nagy rajongója Vince McMahonnak, mint embernek, szóval nem volt könnyű döntés.”

„Szerette a WWE-t, szerette a WWE-ben dolgozó embereket, szerette Vince McMahont, de mégis el kellett mennie. Vagy mégis el akart menni, vagy bármi is volt az”.

– mondta Meltzer Bryan Danielson Vince McMahon és a WWE kapcsolatáról.

Bryan Danielson az ALL OUT végén debütált.


Első hair vs. hair mérkőzés az AEW-ben?

A Wrestling Observer Radio egy másik jelentése szerint az AEW egy hair vs. hair mérkőzést tervez a Matt Hardy és Orange Cassidy közötti viszály betetőzéseként.

Ez lesz az AEW történetében az első összecsapás ilyen kikötéssel, és egyelőre még nem tűztek ki konkrét időpontot. A novemberi Full Gear pay-per-view a mérkőzés lehetséges időpontja. Egy másik lehetséges időpont a Dynamite Grand Slam kiadása még ebben a hónapban.


Brian Cage felesége szerint visszaélnek vele az AEW-ben

Brian Cage and Melissa Santon
Brian Cage és Melissa Santos

Brian Cage felesége, Melissa Santos nemrég a Twitteren kommentálta, hogy férje hogyan szerepel az AEW-ben. Santos azt mondta, hogy Cage egy „szupersztár”, és hozzátette, hogy véleménye szerint „visszaélnek” vele a cégnél:

„Látod, Brian Cage egy szupersztár. Azok az emberek, akik ismerik őt az indiből, az IMPACT-ből, a Lucha Undergroundból, ahol megismertem őt, tudják, hogy ő egy szupersztár, csak annyit kell tenned, hogy rákeresel a Google-ben és megnézed az összes meccsét [a] PWG-ben. Ő egy szupersztár, és most visszaélnek vele.”

– mondta Melissa Santos

Brian Cage válaszolt így reagált rá szintén a Twitteren:

„Mindenki, akinek véleménye van erről (amit jogosan megtehet), csak tájékoztatni akartam mindenkit, hogy nem Melissa írta azt a nyilatkozatot arról, hogy visszaélnek velem, ő csak posztol és egyetért vele.”

– tweetelte Brian Cage.

Cage nemrégiben viszályba keveredett a Team Taz-zal, miután szakított a frakcióval. Debütálása óta gyakran szerepel az AEW televíziós műsoraiban.


Booker T az AEW-ről, aláírva Bryan Danielson és Adam Cole

A Booker T nemrégiben a Hall of Fame podcastjában értékelte az AEW All Out című műsorát. Összességében a WWE Hall of Famer azt mondta, hogy tetszett neki a pay-per-view, mielőtt Bryan Danielson és Adam Cole debütálásáról beszélt volna.

Booker T rengeteg dicséretet mondott arról a hihetetlen játékoskeretről, amelyet az AEW két év alatt felépített. Emellett úgy érezte, hogy az All Elite Wrestling és a WWE közötti pankrációs háború most forrósodik fel igazán, és hozzátette, hogy izgatottan várja a jövőt:

„Egy pokoli jó csapatot építenek, és egy olyan fickó, mint Daniel Bryan, egy ilyen fickó, tudod, beszélget az öltözőben a srácokkal, hogy mit kell tennünk, hogy kimegyünk és győzni fogunk. Ő egy nagyszerű srác a csapatban. Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ez lesz. Az Adam Cole-ügyet sem láttam előre. Nos, igazából nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan bekövetkezik, ha elhagyja a céget.”

„Általában ezek a srácok kapnak egy 90 napos záradékot, ahol nem versenyezhetnek vagy ilyesmi. Valaki elejtette a labdát, hogy ilyesmi megtörténhessen, ahogy Daniel Bryan is. Bumm, hirtelen ott volt az AEW-n, ilyen gyorsan. Igen, ember, pénzcsináló húzás ember, nem tudok semmit tenni, de mondjuk igen, egy pokoli puccs és a háború egyre nagyobb lesz, egyre gyorsabb lesz.”

– mondta Booker T.

Danielson és Cole is szerepelt az AEW Dynamite e heti kiadásában. A műsor nagy sikert aratott a nézettségi adatok alapján, többek között a 18-49-es demószámban megverte a RAW-t.


Információ Ric Flair AEW szerepéről (kisebb Rampage spoilerek)

Úgy tűnik, hogy Chavo Guerrero és Andrade El Idolo útjai elváltak az AEW Rampage-en, amelyet a Dynamite után szerda este rögzítettek. Ezáltal Ric Flair számára nyitva marad a lehetőség, hogy El Idolo menedzsere legyen a cégnél. Erről a WrestlingNews számolt be:

„Amikor Guerrerót behozták, még nem lehetett tudni, hogy Ric Flair távozni készül a WWE-ből, de úgy néz ki, hogy Flair a leendő vejével lesz párban, amikor debütál. A pletyka néhány pankrátor között, akik a színfalak mögött voltak az All Out-on, az volt, hogy Flair Andrade menedzsereként fog érkezni.”

– állt a jelentésben.

Andrade El Idolo eljegyezte Ric Flair lányát, a WWE szupersztár Charlotte Flairt. A Nature Boy a TripleManián megrendezett mérkőzésére is elkísérte El Idolót a ringbe.


Adam Cole a jövő héten debütál az AEW Dynamite című műsorában.

Ahogy azt a Dynamite e heti adásában bejelentették, Adam Cole a jövő heti adásban debütál a ringben. Egy az egy elleni mérkőzést vív majd az „Elite Hunter” Frankie Kazarian ellen.

A héten láthattuk, ahogy az Elite megtámadta Bryan Danielsont a Dynamite-on, mielőtt Kazarian, Christian, Jungle Boy, Luchasaurus és Marko Stunt kijöttek, hogy megmentsék. Az AEW egy hatalmas, több emberből álló mérkőzésre készülhet a Dynamite szeptember 22-i Grand Slam epizódjára.