Home Hírek AEW Dynamite: Grand Slam- Az utolsó pillanatban tett jóslatok – Intenzív patthelyzet; visszatér a topsztár?
AEW Dynamite: Grand Slam- Az utolsó pillanatban tett jóslatok – Intenzív patthelyzet; visszatér a topsztár?
0

AEW Dynamite: Grand Slam- Az utolsó pillanatban tett jóslatok – Intenzív patthelyzet; visszatér a topsztár?

0

AEW Dynamite: Grand Slam a Dynamite legnagyobb epizódja lesz a cég rövid történetében. Tony Khan promóciója először mutat be műsort egy stadionból, mivel a Grand Slam az Arthur Ashe Stadionban kerül megrendezésre.

Számos nagyszabású mérkőzést jelentettek be, amelyek közül egyik sem nagyobb, mint a Bryan Danielson vs. Kenny Omega öv nélküli meccse, ahol eldől, hogy ki a legjobb pankrátor az iparágban. Az AEW női bajnoki címéért Ruby Soho kihívja Dr. Britt Bakert, míg MJF és Brian Pillman Jr. egy nagyon személyes mérkőzésen csap össze.

Cody Rhodes és Malakai Black azóta viszályban vannak egymással, hogy az egykori Aleister Black a Road Ragerben debütált. Számos verekedés, interakció és egy egyoldalú squash vezetett egy igazán személyes viszályhoz kettőjük között. Tully Blanchard reméli, hogy tanítványai elintézik a dolgot, mivel a Sting/Darby Allin vs. FTR mérkőzés zárja a szerdai nagy show felhozatalát.

Már csak néhány óra van hátra az AEW Dynamite-ig, próbáljunk meg az utolsó pillanatban tippelni, hogy mi történhet szerdán.

MJF győztesen kerül ki az AEW Dynamite-on Brian Pillman Jr. ellen

MJF nem hagyta abba a Brian Pillman Jr. szidását az Arthur Ashe Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésükre való felkészülés során. A Föld sója egészen odáig ment, hogy gúnyolódott Flyin’ Brian Pillman halálán. MJF még Mrs. Pillman valós életbeli problémáira is utalt.

A cincinnati születésű játékos rendkívül motivált lesz, hogy elkapja MJF-et, és bosszút álljon az elmúlt hetekben elhangzottakért.

MJF azonban épp most veszített el egy hatalmas meccset az All Outon, és a cég nem szeretné, ha az egyik legjobb heel karakterük egymás után két nagy meccset is elveszítene.

Előrejelzés: MJF legyőzi Brian Pillman Jr.

Britt Baker megtartja az AEW női bajnoki címét az AEW Dynamite-on

Az AEW debütáltatott egy top babyface karaktert a női divízióban, és aranyat talált Ruby Sohóval. Az egykori Ruby Riott az All Outon debütált, és megnyerte a Women’s Casino Battle Royale-t a pay-per-view-n.

Ezt követően viszályba kezdett Britt Bakerrel és szövetségeseivel, Rebellel és Jamie Hayterrel. Ruby Soho győzelmet aratott Britt „csatlósai” ellen.

Azonban még túl korai lenne elvenni a bajnoki címet Britt Bakertől. Ő az AEW egyik legnagyobb sztárja, és a cég megengedi a legnagyobb sztárjainak, hogy hosszú és értelmes regnálásokat tartsanak. Ruby Soho a jövő bajnoka, de a Dynamite Grand Slam túl korai lesz számára.

Előrejelzés: Ruby Soho veszít.

Sting elszenvedi első vereségét az FTR-től az AEW Dynamite-on

Sting eddig veretlen az AEW-ben, és a „legújabb problémái” egy ismerős ellenféllel vannak, Tully Blancharddal. Tully a Pinnacle menedzsere, az FTR pedig a Grand Slamen az Ikon és Darby Allin ellen fog küzdeni.

Az FTR vitathatatlanul a világ egyik legjobb tag team csapata, és korábbi AEW tag team bajnokok. Az utóbbi időben megkérdőjelezhető volt a bookingjuk, és a legutóbbi viszályukat elvesztették Santana és Ortiz ellen.

Egy újabb vereség a Grand Slamen komolyan megingatná a hitelességüket a listán, ami nagy kár lenne, tekintve, hogy minden idők egyik legjobb tag csapataként tartják őket számon. Várhatóan Dax Harwood és Cash Wheeler mindent megtesznek azért, hogy visszanyerjenek egy kis lendületet.

Előrejelzés: FTR def. Sting és Darby Allin, pinfallal.

Malakai Black az AEW Dynamite-on végleg végez Cody Rhodes-al

Cody Rhodes több hétre eltűnt, miután megalázó vereséget szenvedett Malakai Blacktől az AEW Homecomingon. Az „Amerikai Rémálom” a múlt héten megjelent az AEW Dynamite-on és csúnyán összeverekedett riválisával.

Ez a Kenny Omega vs Bryan Danielson mérkőzéssel együtt valószínűleg a legvártabb beharangozható mérkőzés. Az AEW egy hárommeccses sorozatra készülhetne, Cody Rhodes a Grand Slamen menne át, majd a Full Gearen tartanának egy befejezést. Az AEW egyik legkeményebb karakter elleni vereség nem jelentené a világ végét Cody számára, aki jelenleg sorozatának forgatásával van elfoglalva.

Bár mindkét jelölt mellett szólhat a győzelem, mi arra szavazunk, hogy Malakai Black egy kemény mérkőzésen szerezze meg a győzelmet, és fejezze be a Nightmare Familyvel való rivalizálását.

Előrejelzés: Malakai Black – Cody Rhodes vereséget szenved pinfallal.

tags: