Home Hírek AZ AEW 2022-ben nemzetközi turnéra akar indulni
AZ AEW 2022-ben nemzetközi turnéra akar indulni
0

AZ AEW 2022-ben nemzetközi turnéra akar indulni

0

Az AEW tavaly azt tervezte, hogy a Fyter Festet az Egyesült Királyságban rendezi meg, de a világjárvány megakadályozta, hogy ez megvalósuljon. Annak ellenére, hogy szenvedélyes rajongótáboruk van az Egyesült Királyságban és az egész világon, az AEW-nek még nem sikerült a tengerentúlra is eljutnia. Tony Khan reméli, hogy ez jövőre megváltozik.

A Busted Open Radio-nak nyilatkozva Tony Khan kijelentette, hogy a cég 2022-ben szeretne egy nemzetközi turnét megvalósítani. Ezt még nem tervezik, de remek kapcsolatai vannak a tengerentúlon, ami miatt néhány különleges helyszínen is megfordulhatnak.

“Nagyon szeretnék jövőre, 2022-ben egy nemzetközi turnét csinálni. Nem vagyok benne biztos, hogy sok különböző várost érintünk majd, vagy a nemzetközi utazás elsősorban a Craven Cottage-ra, a Fulham Football Club otthonára koncentrálódik. Tudod, [a stadion] nagyon, nagyon közel áll a szívemhez. A Fulham Football Clubhoz fűződő kapcsolatunk vagy tulajdonjogunk és a szurkolókkal való kapcsolatunk miatt, és mivel egy ilyen nagyszerű helyszínünk van, hogy egy ilyen történelmi helyszínen adjunk előadást, nagyon szeretnék erre összpontosítani, ha a tengerentúlra megyünk, és nem tudom, mikor fogjuk ezt megtenni, de ez olyasmi, amit nagyon szeretnék megtenni”.”

Az AEW egyre inkább hírnevet szerez arról, hogy érdekes helyszínekre hozza el a show-kat. Képesek voltak több mint egy évig a Daily’s Place-en belül működni, amíg a világ a világjárványt kivárta. Most újra turnéznak, de olyan helyeken is teltházzal, mint az Arthur Ashe Stadion.

Csak elképzelni tudjuk, hogy az AEW milyen felállást tervez a Craven Cottage-ra, mert ez a történelmi helyszín egy különleges AEW-rendezvényt ígér.

tags: