Home Hírek Tony Khan, az AEW elnöke figyelmeztetést küldött a WWE-nek
Tony Khan, az AEW elnöke figyelmeztetést küldött a WWE-nek
0

Tony Khan, az AEW elnöke figyelmeztetést küldött a WWE-nek

0

Tony Khan nemrégiben a WWE-t vette célba, mivel a SmackDown és az AEW Rampage jövő péntek este egymásnak feszül.

A jövő heti SmackDown egy két és fél órás műsor lesz, amely este 20 órakor kezdődik. Így az epizód 22:30-kor ér véget, és 30 percig kell majd fej-fej mellett haladnia az AEW Rampage-nek, mivel a TNT show 22:00-kor kezdődik. Ezt figyelembe véve az AEW főnöke, Tony Khan nemrégiben figyelmeztetést küldött a WWE-nek a Twitter-en.

Khan azt írta, hogy alig várja, hogy a Rampage jövő héten megverje a WWE főműsorát, a SmackDown-t a nézettségi adatokban. Továbbá Tony Khan elmondta, hogy a fej-fej melletti összecsapás már régóta váratott magára, és már alig várja, hogy jövő péntek este találkozzon a vetélytárssal.

A jövő heti SmackDown egyik legnagyobb hátránya, hogy a FOX helyett az FS1-en kerül adásba. Eddig valahányszor a SmackDown-t az FS1-en sugározta (amely jóval kisebb hatósugárral rendelkezik, mint a FOX), a nézettségi adatok kiábrándítóak voltak.

Ennek ellenére a SmackDown jövő héten zsúfolt műsorral várja a nézőket. Amellett, hogy Brock Lesnar is megjelenik, a műsor főcímmeccse a SmackDown női bajnoka, Becky Lynch lesz, aki Sasha Banks ellen lép fel. Emellett Sonya Deville is visszatér a ringbe, és összecsap Naomi-val.

A jövő heti AEW Rampage is kihagyhatatlan show lesz

Nem csak a SmackDown, de az AEW Rampage is sok érdekességet kínál a péntek esti show-ra. CM Punk, a korábbi WWE szupersztár Matt Sydal ellen lép majd pályára.

Emellett Chris Jericho, Sammy Guevara és Jake Hager egy hatfős tag team akcióban megmérkőzik Junior dos Santos és a Men of the Year (Scorpio Sky, Ethan Page) ellen. Végül, de nem utolsósorban Ruby Soho egyesben fog megmérkőzni a The Bunny ellen.

Íme az AEW Rampage frissített menetrendje:

  • CM Punk vs. Matt Sydal
  • Ruby Soho vs. The Bunny
  • The Inner Circle (Chris Jericho, Sammy Guevara és Jake Hager) vs. Men of the Year (Scorpio Sky, Ethan Page) és Junior Dos Santos