Home Hírek Az AEW védjegye Tony Khan új kedvenc mondata
Az AEW védjegye Tony Khan új kedvenc mondata
0

Az AEW védjegye Tony Khan új kedvenc mondata

0

Tony Khan-t nem érdekli, hogy AEW vagy WWE; ő csak azt akarja, hogy nézd a pankrációdat.

A „Watch Your Wrestling”-et az AEW október 18-án védette le. Tony Khan először a Barstool’s Rasslin’ podcastben hozta fel a kifejezést, amikor arról beszélt, hogy az AEW kénytelen volt a WWE SmackDown-al szembe menni múlt péntek este.

„Ők azok, akik fej-fej mellett akartak versenyezni. A lényeg az, hogy én nem azért választottam ki azt az időpontot, mert versenyezni próbáltam, hanem mert lehetőséget akartam adni a rajongóknak, hogy láthassák a pankrációjukat. Egy kifejezést használok – Watch your wrestling” – mondta Tony Khan. „WYW, nézzétek a birkózásotokat. Úgy érzem, hogy a rajongóknak azt kell nézniük, amit csak akarnak, és szeretem, hogy az AEW-et sok ember választja.”

Az AEW védjegye a „Watch Your Wrestling” oktatási és szórakoztatási célokra

Bár egyelőre nem tudni, hogy Tony Khan miért védette le ezt a kifejezést, nyilvánvalóan van valamilyen terve, különben a védjegy nem létezne.

Az alábbiakban az AEW „Watch Your Wrestling” védjegyének leírása olvasható:

A WATCH YOUR WRESTLING védjegybejegyzés a következő kategóriákat hivatott lefedni: oktatási és szórakoztató szolgáltatások, nevezetesen a birkózásról szóló folyamatos program, amely rádió, televízió, műhold, audio, videó és számítógépes hálózatokon keresztül elérhető; televíziós műsorok és multimédiás szórakoztató tartalmak készítésével kapcsolatos szórakoztató szolgáltatások, amelyek birkózó programokat és eseményeket tartalmaznak; szórakoztató szolgáltatások, nevezetesen folyamatos televíziós programok készítése és terjesztése a birkózás területén; Szórakoztató szolgáltatások, nevezetesen birkózást bemutató folyamatos websorozatok nyújtása globális számítógépes hálózaton keresztül; Szórakoztató szolgáltatások, nevezetesen birkózást bemutató folyamatos multimédiás program, amelyet különböző platformokon keresztül többféle átviteli médiumon keresztül terjesztenek; Szórakoztató szolgáltatások, nevezetesen birkózást bemutató folyamatos sorozat nyújtása globális számítógépes hálózaton keresztül; Birkózóversenyek jellegű szórakoztatás; Élő birkózóelőadások jellegű szórakoztatási szolgáltatások; Birkózással kapcsolatos hírek és információk nyújtása globális számítógépes hálózaton keresztül.

tags: