Home Hírek Tony Schiavone szerint 2022 végére lesz AEW streaming szolgáltatás
Tony Schiavone szerint 2022 végére lesz AEW streaming szolgáltatás
0

Tony Schiavone szerint 2022 végére lesz AEW streaming szolgáltatás

0

Lehet, hogy az AEW tartalma hamarosan megjelenik streaming szolgáltatáson keresztül? Tony Schiavone megosztotta gondolatait.

A legendás kommentátort az AdFreeShows Ask Tony Live! című műsorának legutóbbi adásában arról kérdezték, hogy az AEW egy napon elindíthat-e egy saját streaming szolgáltatást, hasonlóan ahhoz, amit a WWE tett 2014-ben. Mivel semmi biztosat nem tudott, Tony a következőket mondta a kérdéssel kapcsolatban:

„Igen, lehetséges. Szerintem egy streaming szolgáltatás nagyon is valószínű… Ez az én gondolatom, nem tudok semmi biztosat. Csak az emberekkel való beszélgetések alapján úgy hiszem, hogy 2022. végére lesz egy streaming szolgáltatás. Szóval, elképzelhető, hogy nagyon-nagyon hamarosan meg fog valósulni. Azt tudom, hogy voltak emberek a Warner Media-nál, akiket ismertem, akiket még mindig ismerek, semmi közük az AEW-hez, és azt mondták nekem, hogy: Tudod, hogy az AEW az HBO Max része lesz? Emlékszem, hogy beszéltem valakivel az irodából, nem Tony-val, és azt kérdeztem: „Benne leszünk az HBO Max-ban?”. Azt válaszolták: ‘Kétlem, amíg nem akarnak sokkal több pénzt előteremteni’. Szóval szerintem a végén saját streaming szolgáltatásunk lesz. Csak próbálom kitölteni az összes üres helyet abból, amit hallottam. Ez most nem igazán van Tony radarjának hatókörében, de biztos vagyok benne, hogy vannak emberek az irodában, akik ezen dolgoznak.”

A hónap elején Tony Khan elárulta, hogy tárgyal a Warner Media-val egy lehetséges streaming partnerségről, és hogy szeretne megoldást találni a rajongók számára.

Khan korábban megjegyezte, hogy elutasította a WWE Backstage formátumot az AEW Rampage számára, mivel azt akarta, hogy szigorúan pankráció legyen a televízióban.

Az AEW jelenleg 4 heti show-t tart: Dynamite, Rampage, Dark és Dark Elevation. Emellett negyedévente PPV-ket, Road To különkiadásokat és további programokat is szolgáltatnak, amelyek megtalálhatók a kábeltévén, a Youtube-on, a FITE TV-n és különböző más platformokon.