Home Hírek Helyzetjelentés Jim Ross állapotáról a műtétet követően
Helyzetjelentés Jim Ross állapotáról  a műtétet követően
0

Helyzetjelentés Jim Ross állapotáról a műtétet követően

0

Az AEW kommentátora, Jim Ross ezen a héten is ellátja közvetítési feladatait a Dynamite show-ban, ha a híreket vesszük alapul.

Az már nem titok, hogy JR-nál bőrrákot diagnosztizáltak. Ezen felül még a hátát és a bokáját érintő problémákkal is küzd, amelyek valószínűleg több beavatkozást igényelnek majd. Ez azt jelenti, hogy sok rajongó kíváncsi a jelen helyzet alapján, meddig láthatjuk még őt a Dynamite keretén belül.

Dave Meltzer, a Wrestling Observer Radio munkatársa szerint Jim Ross nemrég sikeres hátműtéten esett át. Meltzer megjegyezte, hogy a legendás kommentátor valószínűleg Chicagóba utazik az e heti AEW Dynamite-ra.

Azt is megemlítette, hogy JR nem azonnal kezdi meg a sugárterápiát, ami a bőrrák elleni kezelésének része:

„Jim Ross-nak hátműtéte volt. Legjobb tudomásom szerint sikeres volt. Legutóbb úgy hallottam, hogy Chicagóba akart menni a szerda esti show-ra. Ma fog elutazni. Szóval, igen, jó hírek. Csak hétfőn kezdi a sugárterápiát. Szóval ez a legfontosabb. De azt tervezi, hogy ezen a héten bemegy a műsorba. Eddig minden rendben” – nyilatkozta Dave Meltzer.

Nem tagadható, hogy Ross valószínűleg hamarosan le fog mondani a posztjáról, tekintettel a közelgő kezelések hosszú listájára.

Jim Ross még azt is bevallotta, hogy az egészségét a munkája elé helyezné. Érdekes lesz látni, hogy milyen döntést hoz, tekintve, hogy jövő év elején lép be a 70-es éveibe.

Jim Ross tanácsot adott az AEW sztárjának, Kenny Omegának, miután úgy döntött, hogy szünetet tart.

Kenny Omega egészségi állapota széles körben vitatott téma lett, mivel a korábbi AEW világbajnoknak több műtéten is át kellene esnie, hogy rendbe hozza a vállával és a térdével kapcsolatos problémákat.

Jim Ross nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a The Cleanernek annyi pihenőt kellene tartania, amennyire szüksége van ahhoz, hogy egészséges legyen. Megjegyezte, hogy Omega testét megviselte, hogy az elmúlt években szünet nélkül versenyzett:

„Adam-nak megvolt az az estéje, amire szüksége volt, pontosabban az a teljesítmény, amire szüksége volt. Nagy dicséret illeti Kenny Omegát. Omega teste megviselt, rossz a válla. Nem tudom, mit fog tenni. Biztos vagyok benne, hogy Tony Khan is hasonlóan érez valamennyire, pihentetni kell a srácokat, neki is gyógyulnia kell egy kicsit.”

Az AEW világbajnokaként eltöltött 346 napos, rekordot jelentő uralkodás után kétségtelen, hogy Omega teljesítette a férfi bajnokság felemelésével kapcsolatos kötelezettségeit. Jogosan megérdemel egy nagyon szükséges szünetet, hogy begyógyuljanak a sérülései.