Home Hírek AEW Winter Is Coming összefoglaló
AEW Winter Is Coming összefoglaló
0

AEW Winter Is Coming összefoglaló

0

Az AEW Winter Is Coming egy hatalmas címmeccsel indította a showt, Adam Page és Bryan Danielson között. Emellett MJF és Dante Martin küzdött a Dynamite Diamond Ring-ért, a női divízióban Hikaru Shida és Serena Deeb Grudge Match-et vívott, és még sok más eseményt láthattunk.

“Hangman” Adam Page vs. “The American Dragon” Bryan Danielson

Nem hinném, hogy sokan el tudtak volna képzelni egy olyan forgatókönyvet, amelyben a Hangman Adam Page az első címvédése során veszít. A szurkolók a meccs kezdetén többnyire a Hangman Adam Page mögött álltak, de az idő előrehaladtával megosztott reakcióknak lehettünk szem- és fültanúi.

Lassan indult be a meccs, Danielson-nak még bemelegítő gyakorlatokra is jutott ideje (főleg hergelés céljából). A mérkőzés jócskán túllépte a 30 percet, ami hirtelen egy olyan döntetlen lehetőségét teremtette meg, mint Danielson Kenny Omega elleni meccsén a Grand Slam legutóbbi televíziós különkiadásán. Adam Page egy erősen vérző fejsérülést is szerzett, ami csak még inkább segítette a rajongókat abban, hogy mögé álljanak. 60 perc birkózás után lejárt az idő, és döntetlennel ért véget a mérkőzés. Ez volt hivatalosan is az AEW történetének eddigi leghosszabb mérkőzése.

Adam Cole egy nagy meglepetéssel készült: 8-man tag team meccset szeretnének az e heti Rampage adásán.

Adam Cole-nak volt egy üzenete a Best Friends számára. Figyelmeztette őket, hogy ne szórakozzanak a The Super Kliq-kel és Bobby Fish-sel, mondván, hogy elpusztították őket. Fish hozzátette, hogy annak ellenére, hogy Trent a múlt héten visszatért, a Rampage-en földbe döngölték őket. Matt Jackson egy nyolcfős tag mérkőzést javasolt a Rampage-re. Nick Jackson Trent édesanyját, Sue-t vette célba.

Wardlow vs. Matt Sydal

Wardlow egyértelmű erő- és méretfölényben volt, azonban Sydal-nak ott volt a gyorsasága és a tapasztalata. Wardlow volt az, aki dominált ebben a mérkőzésben, és már a legelején több powerbomb-ot is bevetett Sydal ellen.

Shawn Spears átvette a mikrofont és arra buzdította Wardlow-t, hogy gyorsan szerezze meg a pin-t. A szurkolók azt skandálták, hogy „még egyszer”, így Wardlow bemutatott egy harmadik powerbomb-ot, hogy megszerezze a győzelmet.

Shawn Spears a mérkőzés után többször is megütötte Matt Sydal-t egy acélszékkel. Shawn Spears ezután kapott egy hívást MJF-től, amelyben tájékoztatta Spears-t, hogy szeretné, ha Wardlow meghívná őt egy kis pezsgőre.

Malakai Black egy nagy név szerződtetését ígéri

Kaptunk egy rejtélyes videót, amelyben Malakai Black szerepel. Egy új tag érkezését harangozta be a The House Of Black-be. Sokan úgy gondolják, hogy Brody King-ről van szó.

Serena Deeb vs. Hikaru Shida

Ez a mérkőzés a kezdetektől fogva mozgalmas volt. Hikaru Shida dominált a mérkőzés elején, majd a meccs előrehaladtával inkább Deeb dominált. Folyamatosan próbálta Hikaru térdére irányítani a támadásait. Hikaru-nak azonban a meccs végén sikerült felülkerekednie Deeb-en, és egy turnbuckle után Shida-é lett a győzelem.

Griff Garrison kihívta Malakai Black-et

Griff Garrison és Brian Pillman Jr a színfalak mögött voltak Tony Schiavone-val. Garrison leszólta Malakai Black-et a múlt heti Julia Hart elleni indokolatlan támadása miatt, és gyávának nevezve őt. Garrison Pillman figyelmeztetése ellenére kihívta Malakai Blacket egy mérkőzésre a jövő héten.

MJF vs. Dante Martin főesemény

A Winter Is Coming főmérkőzésén az MJF és Dante Martin feszültek egymásnak. Dante Martin hihetetlen atletikusságot mutatott a mérkőzés elején, amikor földre vitte MJF-et, majd egy 450-es splash-t mutatott be, de sajnos a térde pont MJF vállán landolt. A Salt Of The Earth kénytelen volt kigurulni a ringből, hogy újra összeszedje magát.

Dante minden egyes ugrásával egyre magasabbra repült, de az, hogy ennyit kockáztatott a meccs során, már előre jelezte, hogy valószínűleg nem ő fogja megnyerni.

Dante Martin ezután bemutatott egy springboard moonsault, és úgy tűnt, hogy elkapta MJF-et. Azonban Ricky Starks kirohant és rátette MJF lábát a kötélre. A Pinnacle vezetője ezt kihasználta, feladásra kényszerítette Dante Martin-t.