Home Hírek Hírek Kenny Omega felépüléséről
Hírek Kenny Omega felépüléséről
0

Hírek Kenny Omega felépüléséről

0

Kenny Omega Hangman Adam Page-től elszenvedett veresége óta nem lépett ringbe. Az egykori bajnok állapotáról szóló korábbi jelentések szerint 2022 februárjában térhetett volna vissza. Azonban sajnos úgy tűnik, hogy Omega visszatérése tovább tolódott.

A Wrestling Observer Radio legutóbbi epizódjában Dave Meltzer arról számolt be, hogy a The Cleaner márciusban térne vissza. Jelenleg azonban a visszatérésének nincs meghatározott dátuma. A korábbi AEW bajnok keményen dolgozik a felépülésén. Ráadásul néhány héttel korábban pozitív lett a COVID-19 tesztje.

Kenny Omega jelenleg vállszalagszakadásból lábadozik. Ezenkívül sérv- és térdproblémái vannak, amelyeket szintén meg kell gyógyítani. Hihetetlen, de az egykori bajnok szédüléssel is küzdött a mérkőzései alatt.

Kenny Omega úgy véli, hogy egy fontos mérkőzésen a lehető legjobb történetmesélőnek kell lenned

Chris Dart-nak adott interjújában Omega részletesen beszélt arról, hogy mit tart fontosnak a mérkőzéseken. A New Japan Pro-Wrestling egykori sztárja beszélt a történetmesélés fontosságáról, és kitért a „különböző stílusokra”, amelyekből tanult.

„Előadóművészként ez volt a célom” – mondta Omega. „Hogyan keverhetem össze mindazt, amit a pankrációban megismert különböző stílusokból, a felvételekből, amiket tanulmányoztam, a popkultúra utalásokból, általában a kultúrából és a médiából tanultam. Hogyan vegyem mindezeket a dolgokat, és hogyan válhatok a lehető legjobb mesélővé?”

Kenny Omega 2021-ben remekelt. Mielőtt a Full Gear-en elvesztette címét Adam Page ellen, a The Cleaner olyanokkal küzdött, mint Jon Moxley, Christian Cage és Bryan Danielson.

tags: