Home Hírek Cody és Brandi Rhodes hivatalosan is elhagyta az AEW-et
Cody és Brandi Rhodes hivatalosan is elhagyta az AEW-et
0

Cody és Brandi Rhodes hivatalosan is elhagyta az AEW-et

0

A pankrátorvilágot alapjaiban rázta meg a hír, hiszen hivatalosan is bejelentették, hogy Cody Rhodes és felesége, Brandi hivatalosan is távozik az All Elite Wrestling-től.

Rhodes-nak nagy szerepe volt az AEW felépítésében az alapoktól kezdve. Ami egy kis fogadásnak indult Rhodes és Dave Meltzer pankrációs újságíró között arról, hogy egy 10 000 férőhelyes arénát meg tud-e tölteni egy olyan promóció, amely nem a WWE, végül a világ második legnagyobb pankrációs szervezetévé nőtte ki magát.

Az egész pankrátorvilágban pletykák keringtek arról, hogy mi lesz Cody következő lépése, miután bejelentették, hogy hivatalos AEW-szerződés nélkül dolgozik. Az AEW elnöke, Tony Khan most megerősítette, hogy a Rhodes páros továbblép az All Elite Wrestling-től.

Cody és Brandi Rhodes szerves részét képezte az All Elite Wrestling elindításának.

Cody képességei, bátorsága, az iparágunk iránti szenvedélye és a közösségért való rajongása segített az AEW-nek teljesíteni a küldetésünket, hogy megadjuk a rajongóknak azt, amire túl sokáig szükségük volt – valami újat, innovatívat és maradandót.

Brandi segített nekünk az AEW történetének kialakításában, és nagyra értékelem, hogy milyen keményen küzdött értünk a ringben és azon kívül is, versenyzett a női divízióban, miközben előremozdította a befogadásra és a civil ügyekre irányuló erőfeszítéseinket, beleértve a Kulture City-vel és az American Heart Association-el való nagyszerű partnerséget.

Hatalmas tiszteletet és elismerést érzek Cody és Brandi iránt, és a legjobbakat kívánom mindkettőjüknek, amikor továbblépnek az AEW-től. Köszönöm, Cody és Brandi!

Tony Khan

Egyelőre nem tudni, hogy a Rhodes család mit kezd a karrierjével a továbbiakban, de egy dolog biztos. Akár tetszett a rajongóknak Cody Rhodes AEW-ben való szereplése, akár nem, nagy szerepe volt abban, hogy az AEW Észak-Amerika második legnagyobb promóciójává vált, és a rajongók a világ minden tájáról izgatottan várják a következő lépését.

tags: